Q-pennut (Vappu, Vendi, Fiia ja Hippu) täyttivät tänään puoli vuotta. Meillä on mennyt mukavasti näihden kahden vekaran kanssa. Vendi ja Hippu oppivat mukavasti sisäsiisteiksi. Hippu neljän kuukauden ikäisenä; Vendi viisikuisena. Tihutyöt ovat myös pikkuhiljaa vähentyneet hampaiden vaihtumisen myöstä.
Vendi ja Hippu leikkivät kovasti keskenään. Päivittäin Sanikin riehantuu niiden kanssa meuhkaamaan. Kun meno villiintyy liikaa, Sani ärähtää pennuille ja lopettaa leikin sikseen.
Toisinaan pennuilla tulee kiistaa luista ja leluista. Hippu ja Vendi mittailevat toisiaan hännät pystyssä, jalat jäykkinä. Yleensä Vendi pienempänä luovuttaa. Hippu osaa olla sille tosi tiukkana. Harvoin kutenkaan mittailusta tappelua kehkeytyy.
Koirien kesken Vendi on pehmeämpi kuin Hippu. Se antaa helpommin periksi ja välttää riitelyä. Ihmisten kanssa Vendi on hyvin jääräpäinen. Kaikkia toimenpiteitä pitää vastustaa periaatteesta viimeiseen saakka.
Hippu on helpommin käsiteltävä ja siinä mielessä pehmeämpi kuin Vendi. Usein Hippu katselee vähän hölmistyneen näköisenä Vendin touhuja. Ja touhujahan Vendi keksii. Eikä se mikään tyhmä hauva olekaan. Aamulla se hakee mamman sukat. Se aukaisee näppärästi liukuovikomeron ja menee sinne kun haluaa olla rauhassa. Vendi hakee vessasta tyhjät paperirullat tuhottavaksi jne. Kun se huomaa, että sen kysiä aiotaan leikata se pakenee vauhdilla komeroon piiloon. Se vetää tassut massun alle ja katselee pitkin seinä kuin sanoakseen; ei mulla oo kynsiä -ei oo ;).
Tammikuun alussa Hippu pääsee ensimmäiselle tokokurssille. Kurssi on suunnattu alle vuoden ikäisille pennuille, joten varmaan Hippu siellä viihtyy.
On ollut oikein mukava seurata näiden kahden pikku veijarin touhuja.