Sindi täytti eilen 6 kk. Säkäkorkeutta sille on kertynyt 34,5 senttiä.
Täytyy sanoa, että harvoin tapaa näin rohkeaa shelttiä :). Neitokaista ei pelota ei niin sitten mikään. Kaikkiin uusiin ääniin ja tapahtumiin se suhtautuu ainoastaan suurella uteliaisuudella. Eilen ja tänään käytiin sen kanssa  veneilemässä. Sindi yritti kovasti pyydystää aaltoja. Kyllä sen kanssa on monet naurut saanut nauraa. Se ei olisi halunnut millään lähteä pois veneilemästä. Sindi ei antanut ottaa itseään kiinni, vaan hyppäsi laiturilla olevaan vieraaseen veneeseen. Sieltä se katseli josko veneiltäisiin sitten sillä veneellä.
Jos Sindi ei saa toisia koiria suosiolla leikkimään, se hakee lelulaatikosta vuorotellen aina uuden lelun. Ja aina äänekkäämmän. Se vinguttaa niitä toisten koirien korvien vieressä, tiputtelee päälle ja kiusaa niin kauan, että joku nousee sen kanssa leikkimään. Uudet asiat se oppii lähes kerrasta. Joskin käskyjä se ei tahdo noudattaa muutoin kun jos on herkkuja tarjolla. Se katsoo aina, että varmasti saa palkkion jos jotakin suostuu tekemään. Siis kaiken kaikkiaan Sindi on melko hauska veijari ;).
 

Sani pyöristyy kovaa vauhtia. Se alkaa olla jo melkoinen punkero ;). Sen kanssa käydään enää lyhyillä lenkeillä. Aina se ei tahdo muistaa olevansa noin painava mössykkä. Välillä se yrittää ottaa spurtteja, mutta väsähtää lähes heti. Sindin kanssa se ei enää suostu leikkimään. Enimmäkseen Sani köllöttelee omissa oloissaan. Hyvin hellyydenkipeä se on nyt ollut. Sylissä pitää olla hoivattavana useita kertoja päivässä. Ruoka on maistunut ja muutoin Sani voi ihan hyvin. Jännityksellä tässä odotellaan viimeisten viikkojen kulumista.